Alumnicommissie

Als je je diploma op zak hebt, is de weg vrij: verder studeren, werken, reizen, het kan allemaal! Stel nou dat jij niet door gaat in de antropologie en in contact wilt blijven met ex-studiegenoten, of dat je gewoon geen genoeg kunt krijgen van de vele interessante onderwerpen binnen onze discipline, houd dan onze alumni-activiteiten in de gaten!

Grofweg tweemaal per jaar organiseren wij, de alumnicommissie van Culturele Antropologie Utrecht, in samenwerking met Djembé en de vakgroep Culturele Antropologie, een evenement voor alumni. Op deze drukbezochte avonden zetten we een inhoudelijk interessant programma neer, maar bieden we ook gelegenheid om te netwerken, te socializen of simpelweg plezier te hebben.

Wil jij voor deze avonden uitgenodigd worden? Mail dan naar ca.alumni.utrecht@gmail.com. We zetten je dan op de mailinglijst en houden je op de hoogte van onze activiteiten. Je kunt ook onze facebookpagina of onze LinkedIn-pagina liken. Op deze pagina’s plaatsen alumni overigens ook interessante vacatures, stageplekken of belangrijke opiniestukken.