Bestuur 2013-2014

Voorzitter: Florian Albronda

Hoi ik ben Florian II, komend jaar de voorzitter van Djembé. Hierbij treed ik in de voetsporen van mijn naamgenoot Florian I. Buiten het bestuur en het tweede jaar van mijn studie, hou ik mij ook nog bezig met muziek. Ik ben namelijk het vocale instrument van de band Staalmeesters. Verder ben ik de oudste van het nieuwe bestuur met mijn 21 jaar, wat komt doordat ik ook een jaar geschiedenis heb gestudeerd. Tot slot woon ik vanaf 1 november eindelijk op kamers in Utrecht, na een jaar op en neer reizen naar mijn thuisdorp Harmelen. Ik hoop jullie allemaal veel te zien en spreken dit jaar!

Groetjes, Florian Albronda

Mailadres: Voorzitter.djembe@gmail.com

 

Secretaris: Thirza Andriessen

Op 18 April 1993 in Huizen werd ik geboren in een gezin met twee oudere zussen, waarvan de middelste het Syndroom van Down heeft. Ik hou van rustig opstaan en je kunt me altijd gelukkig maken met een warme kruik. Sjaals zijn niet bij mijn outfit weg te denken en ik bezit bijna ieder kledingstuk in bordeaux rood. Mijn agenda, dagboek en laptop staan vol met lijstjes en planningen. Alles wat ik doe, doe ik het liefst met aandacht. Ik kan erg genieten van schilderen, zingen of een avondje met vrienden, maar ook van goed sporten. En het perfectionisme waar ik altijd naar streef, laat ik dit jaar op Djembé los!

Ik, Thirza Andriessen, hoop er samen met jullie een heel mooi Djembéjaar van te maken.

Mailadres: Secretaris.djembe@gmail.com

 

Penningmeester: Vincent Walstra

Hey, ik ben Vincent. Dit jaar let ik op de centjes van Djembé en dat betekent dat ik de penningmeester ben. Naast het bestuur ben ik tweedejaars cultureel antropologie student en houd ik van sport. Maakt niet uit welke sport, voetbal, basketbal, curling, alles mag en kan. Vanuit mijn liefde voor sport ben ik dit jaar dan ook de Sport en Spel Commissie gestart, of de SpoSpeCo, want dat bekt zo lekker. Ik ben met mijn 20 jaar de meest wijze Nijmeegse rot bij antropologie. Ik kijk uit naar een jaar vol Djembé en hoop jullie bij de activiteiten of in het hok tegen het lijf te lopen!

Groet, Vincent Walstra

Mailadres: Penningmeester.djembe@gmail.com

 

Commissaris PR: Iris Bouwhuis* 

Hoi allemaal! Mijn naam is Iris en ik ben dit jaar de Commissaris PR van Djembe. Ik ben net 20 jaar, tweedejaars en ik kom oorspronkelijk uit Rotterdam. Ook zal ik dit jaar de Opgetrommeld en de hernieuwde kunstcommissie Orpheus onder mijn hoede nemen. Verder hou ik van blijheid, eenhoorns, regenbogen, knuffelen, goeie muziek, rare films en slechte grappen. Ook ben ik diep van binnen een schaamteloos enorme nerd die een brandende liefde voor wereldliteratuur en Harry Potter heeft. Verder heb ik een grote broer en een gemene kater. Je zal me heel vaak kunnen vinden in het hok, omdat ik een een kletskous ben die altijd overal eindeloos blijft hangen, als er maar koffie of warme chocolademelk is.

Hopelijk zie ik jullie daar! Knuffels, Iris Bouwhuis

Mailadres: Pr.djembe@gmail.com

 

Commissaris Onderwijs: Eline Morsink

Mijn naam is Eline Morsink. Ik ben 19 jaar en 2e jaars culturele antropologie. Ik woon sinds vorig jaar juli in de wijk Lombok in Utrecht, maar ik ben geboren en getogen in De Lutte. Dat is een klein dorp in Twente aan de Duitse grens. In het weekend ga ik naar huis om mijn ouders en mijn broer Patrick, die op kamers zit in Groningen, te zien. In mijn vrije tijd houd ik ervan om te chillen met vriendinnen onder het genot van een drankje. Ook vind ik het leuk om een rondje te mountainbiken. Dit jaar ben ik de Commissaris Onderwijs van Djembé. Daarnaast ben ik dit jaar voorzitter van de Goede Doelen Commissie en de Studie Commissie. Daarbij help ik mee met de organisatie van het nieuwe project Portfolio Professionele Vaardigheden (een aanrader om aan deel te nemen!).

Ik hoop jullie allemaal veel te mogen zien in het Djembéhok en op de activiteiten.

Mailadres: Onderwijs.djembe@gmail.com

(*)Sinds 6 januari 2014 maakt Iris Bouwhuis geen deel meer uit van het 22e bestuur (studiejaar 2013-2014)