Bestuur 2014-2015

Voorzitter: Tania Knaap

Hallo! Ik ben Tania Knaap, en dit jaar ben ik de voorzitter van Djembé. Ik woon nu bijna een jaar in het heerlijke Utrecht waar ik voorlopig niet meer weg te slaan ben! De studie antropologie en het studentenleven wat daar bij kwam kijken beviel mij meteen. Dit jaar gaat het wat anders worden, met de helft van de vakken en het voorzitterschap bij Djembé. Naast mijn functie ga ik ook de Sport en Spelcommissie leiden, om naast de studie ongegeneerd buiten te kunnen spelen. Wat velen vast al hebben gemerkt en wat mijn accent soms verraad is het feit dat ik eigenlijk pas net nieuw ben in Utrecht. Ik kom uit Den Bosch, met alle bijbehorende vooroordelen: ik vier carnaval, hou van een biertje (of twee) en van veel gezelligheid en dansen! Hopelijk ga ik je dit jaar veel zien en kom je een keertje langs in het Djembéhok voor wat Brabantse gezelligheid en bakkie koffie! Houdoe!

Mailadres: Voorzitter.djembe@gmail.com

 

Secretaris: Roos Scholten

Hallo allemaal! Ik ben Roos, dit jaar de secretaris van Djembé. 21 jaar geleden ben ik geboren in Groningen city, maar snel hebben mijn ouders besloten om zich te begeven naar het rustige Twente. Zo komt het dat ik in Haaksbergen (ook wel Hooksmountains) ben opgegroeid. Inmiddels woon ik 2 jaar in Utrecht met een pauze van een half jaar waarin ik in Noorwegen gewoond heb. Ik houd van bergwandelen en kamperen en dit doe ik dan ook het liefst hele zomers lang. Maar gewoon een biertje in de kroeg ben ik ook altijd voor in. Ik hoop jullie allemaal veel te zien bij activiteiten of gewoon in het hok!

Mailadres: Secretaris.djembe@gmail.com

 

Penningmeester: Matthias Schmal

Hoi! Ik ben Matthias, dit jaar de penningmeester van Djembé! Ik ben 21 jaar oud en geboren in dé kaasstad Gouda, maar woon nu bijna twee jaar in Utrecht. Ik ben dit jaar aan mijn derde jaar antropologie begonnen en heb de tijd van mijn leven. Ik doe graag aan computerspelletje, voetballen, films kijken en soms wel eens in de kroeg zitten. Dit jaar kijk ik het meest uit naar de geweldige studiereizen die in april zullen plaatsvinden. De afgelopen twee jaar ben ik meegeweest en het was beide keren fantastisch. Om nu zelf een reis te organiseren voor mede antropologiestudenten lijkt me prachtig! Ik zie jullie graag in het hok en op activiteiten dit jaar!

Mailadres: Penningmeester.djembe@gmail.com

 

Commissaris PR: Mireille de Kant

Hoi! Ik ben Mireille, 21 jaar en dit jaar commissaris PR van Djembé. Voordat ik met antropologie begon zat ik nog in Leuven (ligt in België) om daar communicatiewetenschappen te studeren, dat bleek toch niet bij me te passen. Gelukkig doet Antropologie dat wel en zit ik nu in mijn tweede jaar! Ik houd van warm weer, lekker eten en goede muziek, dingen die ik allemaal heb gevonden in Lagos (en dat ligt in Portugal) waar ik een zomer heb gewoond om te werken en te genieten. Verder ben ik na mijn middelbare school een halfjaar naar Sri Lanka gegaan en heb ik daar samen met een vriendin vrijwillergswerk gedaan. Dat is iets waar ik bijna elke dag nog wel even aan denk en af en toe zou ik ontzettend graag even een momentje terug willen. Nu woon ik in Utrecht en ondanks het gebrek aan palmbomen of een ‘alles kan morgen cultuur’ heb ik het heel erg naar mijn zin. Ik hoop dit jaar veel kopjes koffie met jullie te drinken in het hok!

Mailadres: pr.djembe@gmail.com

 

Commissaris Onderwijs: Eefje Hendriks 

Hoi allemaal! Ik ben Eefje, dit jaar de Commissaris Onderwijs van Djembe. Hoewel veel mensen mijn zuidelijke tongval nog wel eens willen verwarren met een Vlaams accent, ben ik toch echt opgegroeid in Nederland: in het mooie Maastricht. Dit jaar ben ik begonnen aan mijn 2e jaar als antropologiestudente in Utrecht. Naast studeren doe ik graag aan sport, hou ik van leuke feestjes, festivals en concerten bezoeken, lekker eten en drinken en probeer ik met zoveel mogelijk vrienden die door het land verspreid zitten contact te houden. Met een van mijn commissies dit jaar, de goede doelen commissie, mag ik nu zelf een benefietconcert organiseren en met de culinaire commissie moet het met dat lekker eten en drinken ook wel goed komen. Ik heb ontzettend veel zin in komend jaar en na twee veelbelovende eerste weken, is dat alleen maar meer geworden. Ik hoop jullie allemaal nog veel te zien dit jaar!

Mailadres: Onderwijs.djembe@gmail.com