Bestuur 2015-2016

Voorzitter: Raoul Sarfaty

Leuk dat je dit leest! Ik ben Raoul Sarfaty. Momenteel 24 jaar oud en ik ben dit jaar voorzitter van Djembé. Na twee tussenjaren en twee jaar Journalistiek in mijn geboortestad Zwolle, is dit mijn derde jaar Antropologie in Utrecht. Naast het voorzitterschap ga ik een minor Biologie volgen, ook aan de UU. Geen Antropologische vakken voor mij dus dit jaar. Wanneer ik niet bezig ben met bio of bestuur kun je mij vinden met gewichten in mijn hand, een gamecontroller, een pan of een gitaar.

Ik heb er enorm veel zin in en hoop je dit jaar tegen te komen op één van de vele activiteiten. Ciao!

Mailadres: voorzitter.djembe@gmail.com

 

Secretaris: Merel Wasser

Hallo allemaal! Ik ben Merel Wasser en ik ben 20 jaar oud. Ik ben aankomend jaar de secretaris van Djembé en heb hier heel erg veel zin in! Ik ben nu tweedejaars en volg dit jaar de minor Conflict Studies bij de geesteswetenschappen. In mijn vrije tijd ben ik te vinden bij vrienden, thuis in m’n bedje met een serie of bij mijn keukenkastje om te kijken of er nog iets te snaaien valt. Dit jaar heb ik de lezingen en excursie commissie en de feestcommissie onder me. Daarnaast ben ik vanuit Djembé betrokken bij Antropologisch?!. Ik heb heel veel zin om me dit jaar volledig in te zetten voor Djembé en ik ga er vanuit dat we met z’n allen er een top jaar van maken!!! Groetjes Merel

Mailadres: secretaris.djembe@gmail.com

 

Penningmeester: Thorben Kwakkenbos

Oli Otya! Ik ben Thorben Kwakkenbos, 21 jaartjes oud en besmet met het Djembé virus. Komend jaar neem ik de functie van penningmeester op me, waar ik ongelooflijk veel zin in heb! Daarnaast zal ik mij bezig houden met de Opgetrommeld en de LaSSA, de landelijke samenwerking van antropologieverenigingen. Naast het bestuur volg ik vakken van de minor Globalisering en Mondiale Ongelijkheid en zal ik tussendoor misschien nog een vakje van mijn andere studie, Bedrijfskunde, doen. Als er naast het besturen, de toffe activiteiten, een beetje studeren en in het hok chillen nog tijd over is, spendeer ik deze graag met vrienden, aan een potje Fifa of aan een goede serie. Of ik trek naar mijn prachtige geboortedorp, Nieuwkoop, om te genieten van al haar schoonheid. Uiteraard zie ik jullie allemaal snel!

Mailadres: penningmeester.djembe@gmail.com

 

Commissaris PR: Nabiha Omar

Hallo! Ik ben Nabiha Omar en ik ben 21 jaartjes jong en een lid van de Djembé familie! Ik ben op het moment de Commissaris PR van Djembé en dit doe ik met veel plezier. Vorig jaar ben ik begonnen met de studie CA en ik ben dus momenteel tweedejaars. Naast mijn bestuursjaar volg ik dit jaar ook antropologie vakken. Wat ik graag in mijn vrije tijd doe is experimenteren in de keuken en op de bank hangen met mijn beste vriend Netflix. Dit jaar zal zit ik in drie leuke commissies: de Goede Doelen Commissie, de Culinaire Commissie en de Sponsor Commissie. Ik heb ontzettend veel in aankomend jaar en ik hoop dat jullie er net zo veel naar uit kijken als ik! Kusjes en knuffels.

Mailadres: pr.djembe@gmail.com

 

Commissaris Onderwijs: Roxane Kroon

Mijn naam is Roxane en ik ben 23 jaar oud. Dit jaar ben ik commissaris onderwijs bij Djembe. Momenteel zit ik in het tweede jaar van antropologie, maar ben ik alweer vierdejaars student. Naast mijn bestuursfunctie volg ik een aantal antropologie vakken en ben ik altijd bereid om te helpen met al jullie (studie inhoudelijke) vragen! Most of the time zal je me in ‘t hok gaan vinden en  anders met een biertje in m’n hand in de kroeg ???? . De drie commissies waar ik dit jaar verantwoordelijk voor ben zijn; de kunstcommissie, duurzaamheidscommissie en de onderwijscommissie. Ik heb ontzettend veel zin om met jullie er een knallend jaar van te maken! Liefs Rox.

Mailadres: onderwijs.djembe@gmail.com