Bestuur 2016-2017

Voorzitter: Eva Krol

Hoihoi!
Ik ben Eva Krol en ik ben 19 jaar oud. Ik zal dit jaar de rol van voorzitter op me nemen. Vorig jaar ben ik aan de studie Culturele Antropologie begonnen en dit jaar ga ik zowel antropologie als ASW vakken volgen. Wanneer ik niet met alle leuke activiteiten van Djembé, mijn studie of vrienden bezig ben, kan je mij op het water vinden in een roeiboot. Dit jaar zal ik me ontfermen over de Sport en Spelcommissie en zal ik samen met de Lustrum Commissie ons lustrum jaar een groot feestje maken.

Ik heb ontzettend veel zin in komend jaar en hoop jullie vaak te zien in het hok of  op een van onze activiteiten!

voorzitter.djembe@gmail.com

 

Secretaris: Chris van der Heijden

Ook hallo!
Ik ben Chris en zal dit jaar de Secretaris bij Djembé zijn. Ik ben geboren en getogen in Drenthe en wordt dit jaar al weer 23.  Ik heb een tijdje geschiedenis gestudeerd in Groningen maar moest stoppen met die opleiding. Wat maar goed is ook, anders was ik nooit bij Djembé terecht gekomen!
In mijn leven buiten de collegezalen probeer ik zo veel mogelijk muziek te luisteren, boeken te lezen, ijsjes te eten en te chillen met mijn vrienden. Ook speel ik graag spelletjes in het hok, dus schroom niet om mee te doen! Voor een avondje dansen ben ik meestal ook wel te porren (Ik kan niet dansen, maar doe het wel graag).
Ik zal dit jaar deel uitmaken van de Kunstcommissie en de LaSSa. Daarnaast zal ik helpen met het organiseren van de Avond van de Utrechtse Antropologie.
Ik kijk ernaar uit om dit jaar samen met alle mooie Djembé-mensen er een onvergetelijk jaar van te maken!

Liefde,
Chris

secretaris.djembe@gmail.com

 

Penningmeester: Kate van Tuil

Hee allemaal,
Mijn naam is Kate van Tuil en ik ben 19 jaar oud. Ongeveer vijf jaar geleden stond ik op de opendag van culturele antropologie in Utrecht, en nu vijf jaar later zit ik in mijn tweede jaar van een van de leukste studies die er is. Dit jaar ben ik de penningmeester van de gezellige studievereniging Djembé. Naast mijn bestuursjaar ga ik antropologie vakken volgen. Ook zal ik als commissielid te vinden zijn bij de Opgetrommeld!, de Culinaire Commissie en de website commissie. In mijn vrije tijd ga ik graag terug naar het mooie Duiven om mijn familie te zien en met mijn vier honden te lopen, een stukje zwemmen of een goede film kijken.

Ik heb er enorm veel zin in en ik hoop dat jullie een geweldige tijd zullen hebben bij Djembé!
groetjes Kate!

penningmeester.djembe@gmail.com

 

Commissaris PR: Iris de Laet

Hoi!
Ik ben Iris en dit jaar de Commissaris PR van Djembé. Ik heb mega veel zin om een jaar lang bezig te zijn met de leukste studievereniging die er is. Op dit moment ben ik 20 jaar en ga ik naar mijn derde studiejaar van Culturele antropologie. Ik heb meerdere grote liefdes: films, praten, bier, Djembé, slapen, bbq’en, avocado’s, vrienden, feestjes en niet te vergeten het studeren van culturele antropologie. Dit jaar mag ik de feestjes bouwen met de feestcommissie en interessante lezingen en excursies organiseren met, hoe kan het ook niet anders, de lezing- en excursiecommissie. De promotiecommissie is uiteraard ook een van de commissies waar ik in zit. Ik weet zeker dat ook dit weer een super fijn Djembé-jaar gaat worden. Ik hoop jullie gauw allemaal te zien!

pr.djembe@gmail.com

 

Commissaris Onderwijs: Selma Blanken

Hoi!
Ik ben Selma Blanken, 20 lentes jong en aankomend jaar Commissaris Onderwijs van Djembé. Na mijn middelbare school heb ik een tussenjaar genomen om uit te vogelen wat ik nou eigenlijk wilde met mijn leven: Antropologie dus! Ik zit nu in mijn tweede jaar en voel me hier volledig op mijn plek. Naast mijn functie als Commissaris Onderwijs doe ik dit jaar een minor Duurzame Ontwikkeling, wat ik in combinatie met antropologie erg interessant vind. Naast mijn Uithof-leef houd ik erg van theater: kijken én spelen. Verder houd ik van kamperen, zomer, mensen en bier. Ik zit dit jaar in de Goede Doelencommissie en de Duurzaamheidscommissie en houd me daarnaast natuurlijk veel bezig met studie inhoudelijke zaken binnen antropologie. Dus! Heb je (studie inhoudelijke) vragen of gewoon zin in een praatje, kom!

Lieve doei,
Selma

onderwijs.djembe@gmail.com

klik hier voor het beleidsplan van 2016-2017