Bestuur 2017-2018

 

 

Het 26e bestuur van Djembé

Voorzitter: Babette Molders

Hallo!
Ik ben Babette en ik ben 21 jaar oud. Dit jaar ga ik mijn vierde studiejaar en mijn tweede jaar bij Djembé in. Voor Culturele Antropologie heb ik met super veel plezier Kinder- en Jeugdpsychologie gestudeerd, maar ik kwam er achter dat dat toch niet precies was wat ik wilde doen.

Toen kwam ik terecht bij Djembé en daar wilde ik ook helemaal niet meer weg! Daarom zal ik in 2017-2018 deze fijne vereniging besturen als voorzitter. Ik houd vooral veel van spelletjes doen, een beetje tekenen en lezen en dat het liefste onder het genot van een lekker muziekje. Af en toe roei ik bij Orca of vind je mij in de BASIS.

Ik zal commissielid zijn bij het IFO, de alumni en de kunst commissie. Ik kijk er ontzettend naar uit jullie koffietjes te schenken, op tafels te dansen in Walden en alle activiteiten mee te maken met jullie!

voorzitter.djembe@gmail.com

Secretaris: Joeri Koops
Hooi!

Ik ben Joeri en 20 jaar oud. Dit jaar ben ik de secretaris van Djembé. Met andere woorden: ik zal al jullie mailtjes beantwoorden en die wekelijkse nieuwsbrieven op zondagavond je digitale postvakje in gooien. Daarnaast ben ik lid van de feestcommissie en zit ik namens jullie in de LaSSA! Betreft studeren zit ik nu in mijn derde jaar en ga ik dit jaar een minor Bestuurs- en Organisatiewetenschappen volgen.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om een beetje te dj’en (liefst op een feestje), uit te gaan en op z’n tijd een potje voetbal met vrienden te spelen. Ik hoop jullie allemaal in het hok de lekkerste mokken koffie en chocomel te schenken dit jaar. Ik zorg voor de muziek!

secretaris.djembe@gmail.com

Penningmeester: Silke van Cassel

Heyo!
Ik ben Silke, 18 jaar en ik heb dit jaar de eer penningmeester te mogen zijn van Djembé! Behalve penningmeesteren zal ik antropologievakken volgen, ik zit nu in mijn tweede jaar. Ik kom uit Ede, ‘het koningsdorp van de Biblebelt’, dus die open mind heb ik wel. Buiten antropologie lees ik graag detectives, wandel ik met mijn hondjes of doe ik een poging tot drummen. Je kan me ook altijd wakker maken voor een ontspannend gezelschapsspelletje. Figuurlijk dan, want slaap staat bij mij hoog in het vaandel.Jullie zullen vooral met mij te maken krijgen als je – per ongeluk natuurlijk – vergeet te betalen voor een activiteit., Naast het penningmeesterschap zal ik een plekje innemen in de Duurzaamheidscommissie, deCulinaire Commissie en de Sport en Spel Commissie. Ik heb ontzettend veel zin in alle activiteiten en Djembécafé’s van dit jaar!

penningmeester.djembe@gmail.com

Commissaris PR: Lot van Arend
 

Hoi allemaal!
Ik ben Lot, ben 19 jaar en ik ben dit jaar Commissaris PR. Ik ben dus degene die onder andere achter de Facebook en Snapchat zit, steeds achter je aanloopt met een camera en die je langs zien komen tijdens je colleges om iedereen op de hoogte te brengen van alle gezelligheid en activiteiten van Djembé. Ik ben geboren en getogen in Utrecht, de mooiste stad van Nederland, en heel blij dat ik lekker hier ben gebleven anders was ik misschien nooit bij Djembé terechtgekomen! Ik hou heel veel van mensen, vakantie, Djembécafé, mijn zusjes, Quentin Tarantino-films en fijne, lange zomeravonden.Dit jaar zal ik met de Lezingen en Excursiecommissie weer een geweldig ledenweekend neerzetten en niet te vergeten: interessante lezingen en excursies. Daarnaast ben ik commissielid bij de Opgetrommeld om een bijdrage te leveren aan ons prachtige verenigingsblad en zit ik natuurlijk ook in de Promotiecommissie. Ik heb super veel zin om mij dit jaar het hele jaar bezig te houden met de leukste studievereniging die er is. Kom vooral gezellig met me kletsen en koffie drinken in het hok!pr.djembe@gmail.comCommissaris Onderwijs: Lisa Altena

Hallo!
Ik ben Lisa Altena, 22 jaar oud en tweedejaars Antropologie studente. Na eerst een half jaar Rechten te hebben gestudeerd in Amsterdam en daarna gewerkt en gereisd te hebben, ben ik terecht gekomen bij Culturele Antropologie in Utrecht.Dit jaar volg ik de minor Conflict Studies en ben ik Commissaris Onderwijs bij Djembé. Dit betekent dat ik me bezighoud met studie inhoudelijke zaken door middel van de Loopbaancommissie, de Inspraak, de meeloopdagen en nog heel veel meer leuks. Daarnaast ben ik onderdeel van de Goede Doelencommissie en help ik de Middag en de Avond van de Utrechtse Antropologie te organiseren.Ik kijk ernaar uit dit jaar voor mij en voor Djembé er een zo succesvol mogelijk te maken, zodat het net zoals vorig jaar weer een onvergetelijk jaar wordt!onderwijs.djembe@gmail.com