Bestuur 2018-2019

Het 27e bestuur van Djembé

Voorzitter: Käthe Ploeger

Hoi!

Ik ben Käthe en ik ben 19 jaar oud. Naast dat ik dit jaar bij Djembé de boel zal besturen, volg ik antropologievakken als tweedejaars studente. In mijn vrije tijd ben ik vrijwel altijd te vinden bij mijn vrienden of familie voor een goed of gezellig gesprek, maar ook vaak lekker in de buitenrust. Verder speel ik graag piano op z’n tijd. Naast dat ik me bezighoud met voorzitten, zal ik het IFO, de AlumniCommissie en de KunstCommissie vergezellen.

Ik heb er enorm veel zin in om dit jaar een feestje te bouwen tijdens activiteiten of in het hok en ik hoop dat ik jou daarbij ook nog eens tref!

Liefs!

voorzitter@svdjembe.nl

Secretaris: Lieven Scheepers

Hoi,

Ik ben Lieven Scheepers en ik ben dit jaar de secretaris van Djembé. Alle leuke mailtjes ga je dus van mij krijgen dit jaar, inclusief de nieuwsbrief!

Ik zit in mijn tweede jaar van Culturele Antropologie en ben op dit moment losse keuzevakken aan het volgen. Ik ben ook lid van de Sport- en SpelCommissie, de redactie van Opgetrommeld en de LaSSA komend jaar.

Ik kom uit Eindhoven, maar woon en studeer op dit moment in Utrecht. In mijn vrije tijd hou ik ervan om concerten te pakken, gitaar te spelen of voetbal te kijken. Ik hoop jullie allemaal in het Hok of op activiteiten te zien dit jaar!

Liefs!

secretaris@svdjembe.nl

Penningmeester: Timo Keijzer

Heey!

Ik ben Timo en ik ben 21 jaar. Voor geldzaken en het financiële gedeelte moet je bij mij zijn. Ik ben de penningmeester van Djembé. Dit door mijn interesse in iets concreets naast antropologie. In mijn vrije tijd ben ik vaak bij sociale gelegenheden zoals borrels of feestjes. Ik probeer behalve dat ik op de achtergrond alle geldzaken regel zoveel mogelijk op de voorgrond te treden door lekker vol actief mee te doen met alle activiteiten en borrels. Naast mijn functie als penningmeester bij Djembé volg ik net als Michiel en Iva de minor Bestuurs- en Organisatiewetenschappen.

Daarnaast hou ik me bezig met feesten organiseren met de FeestCommissie en lekker koken met de Culinaire Commissie. Hopelijk zie ik jullie daar!

Cheers!

penningmeester@svdjembe.nl

Commissaris PR: Michiel Beekman
 

Hoi!

Mijn naam is Michiel en ik ben 19 jaar oud. Aankomend jaar ben ik de persoon waarvan je leuke Facebook uitnodigen en Snapchatvlogs krijgt! Daarnaast volg ik dit jaar een minor in Bestuurs- en Organisatiewetenschappen en ben ik de Commissaris PR van Djembé! Ik ben vaak met vrienden of familie te vinden en hou enorm van gezelligheid. Ik speel ook een beetje piano en hou enorm van muziek en alles wat daarmee te maken heeft.

 

Naast de taken van mijn functie houd ik mij bezig met de Lezingen- en ExcursieCommissie, de DuurzaamheidsCommissie en de PromotieCommissie.

 

Groetjes!

pr@svdjembe.nl

Commissaris Onderwijs: Iva Hoefnagel

Hee!

Ik ben Iva, 20 jaar oud en tweedejaars studente antropologie. Verder kom ik uit het mooie Leiden en volg ik de minor Bestuurs & Organisatiewetenschappen. In mijn dagelijks leven ben ik een actief lid bij Veritas en onderneem graag leuke dingen met vrienden. Dit jaar zal ik met veel plezier de bestuursfunctie van Commissaris Onderwijs binnen Djembé vervullen. Dit betekent dat ik me zal inzetten voor alle studie-inhoudelijke zaken van de Inspraak en Loopbaancommissie tot de meeloopdagen en aanvullende studiegids. Naast deze taken ben ik ook onderdeel van de Goede Doelen Commissie en help ik met de organisatie van de Avond van de Antropologie. Hopelijk zie ik je snel in het Hok voor een heerlijke kopje koffie of op Djembécafé voor een biertje!

Liefs!

onderwijs@svdjembe.nl