Huidig bestuur

Het 28e bestuur van Djembé

Voorzitter: Daniëlle van Etten


Hee! Mijn naam is Daniëlle. Ik ben 22 jaar oud en zit in het tweede jaar van de opleiding. Dit jaar ben ik de voorzitter van Djembé. Buiten mijn bestuurszaken houd ik van yoga, reizen en lezen. Verder vind ik het fijn om bij familie en vrienden te zijn in het mooie Westland en ben ik niet vies van een goed feestje. Ook sta ik altijd open voor een goed gesprek en vind ik het fijn om op die manier meer van de mensen en de wereld om me heen te leren. Naast mijn voorzitterstaken zal ik dit jaar deel uitmaken van de Opgetrommeld redactie, de IFO en de Alumnicommissie. Ik heb enorm veel zin in dit fantastische jaar en hopelijk zie ik jullie snel op de activiteiten!

Tot snel!

voorzitter@svdjembe.nl

Secretaris: Jari Tönjes

Hooi!

Ik ben Jari en ik heb de eer om dit jaar jullie secretaris te zijn. Dat betekent dat ik jullie mailtjes beantwoord en elke week de nieuwsbrief schrijf. Ik zal dus komend jaar vaak in je mailbox te vinden zijn, alvast sorry daarvoor.

Ik ben 21, zit in mijn derde jaar en ben onwijs op m’n plek in deze studie en bij Djembé. Naast studeren vind ik het fijn om te sporten en probeer ik elke week de wedstrijden van Ajax te volgen.

Dit jaar ben ik actief in de GoCo en ben ik voorzitter van de LaSSA. Ik hoop jullie allemaal vaak te zien op activiteiten of in het hok en hoop er met jullie een mooi jaar van te maken.

secretaris@svdjembe.nl

Penningmeester: Sandra Bood

Hoi, ik ben Sandra en ik ben 24 jaar. Dit jaar ben ik de penny van Djembé en zal jullie dus regelmatig achtervolgen met de pinautomaat. Ik doe een minor informatiekunde en zoals sommige medeantropologen is mijn favo snack: hummus. Daarnaast houd ik van skeeleren tussen de weilanden, een groot aantal muziekgenres, slechte grapjes, dieren, de winter én de zomer, bijna alle spelletjes, thee, maar ook koffie, en de serie Friends. Verder zal ik met heel veel enthousiasme deel uitmaken van het IFOP, de DuCo, de KunstCo en de SpoSpeCo, dus hopelijk zie ik je snel op één van deze activiteiten!

Veel liefs!

penningmeester@svdjembe.nl

Commissaris PR: Charlotte Tiebosch

 

Hoi hoi!

Ik ben Charlotte, 21 jaar oud en ben derdejaars antropologie studente. Geboren en getogen in het mooie hoge noorden. In mijn dagelijks leven lees ik ontzettend veel boeken en speel/luister ik erg veel muziek, van klassiek piano stukken spelen tot me onderdompelen in de prachtige stem van Nina Simone. Naast mijn vakken, vooral gefocust dit jaar op religie, ben ik de Commissaris PR van Djembé! Je gaat me dan ook zien in de collegezalen voor de geweldige praatjes, en ben ik de persoon die posters maakt, Facebook onderhoudt, en natuurlijk ons nieuwe platform Instagram! Ik kijk er naar uit om dit jaar al deze taken te vervullen. Naast deze functie gerichte taken houd ik mij ook bezig met de Lezingen- en ExcursieCommissie, de FeestCommissie en de PromotieCommissie.

Liefs!

pr@svdjembe.nl

Commissaris Onderwijs: Suzanne Dijkstra

Hoi!

Mijn naam is Suzanne, ik ben 22 jaar oud en tweedejaars student Culturele Antropologie. Afgelopen jaar heb ik mijn bachelor Internationale Communicatie & Media gehaald. Toch heb ik ervoor gekozen om verder te studeren, er valt nog zo veel te leren!  

Dit jaar ben ik de Commissaris Onderwijs van Djembé. Dit betekent dat ik me veel bezig zal houden met de studie gerelateerde zaken binnen de vereniging. Daarnaast maak ik ook deel uit van de Culinaire Commissie en Loopbaan Commissie. Ik heb super veel zin in de gezelligheid en de activiteiten het komende jaar. Kom langs tijdens mijn hokdag voor een spannend potje Ligretto, een goed gesprek of hele slechte muziek! 

onderwijs@svdjembe.nl