Samenwerken met Djembé

Wat leuk dat u van plan bent om met Djembé samen te werken! Wij kunnen uw bedrijf verschillende diensten bieden. Bijvoorbeeld een samenwerking met één van onze vele commissies of het promoten van uw bedrijf via verschillende kanalen. Indien u niet kiest voor een samenwerking, maar wel gebruik wilt maken van onze promotiekanalen kan dit altijd tegen een geringe vergoeding.

Promotiemogelijkheden – Via de volgende kanalen bereikt Djembé haar achterban:

Opgetrommeld

Ons verenigingsblad heet de “Opgetrommeld”. Al onze leden en bevriende verenigingen ontvangen dit kwartaalblad. Op dit moment ontvangt iedereen het via de post maar we zijn bezig om het blad (ook) digitaal aan te bieden. Dit in het kader van duurzaamheid. Daarnaast zorgt digitalisering ook voor de mogelijkheid om het blad meer interactief te maken.

De oplage van de opgetrommeld is:

  • +/-  290 leden die wij direct bereiken
  • 32 docenten die wij direct bereiken
  • 10 bevriende verenigingen die wij direct bereiken

Het bereik van de Opgetrommeld is ongeveer 2x de oplage per doelgroep.

De kosten voor een advertentie in de Opgetrommeld zijn afhankelijk van de ruimte die de advertentie in gebruik gaat nemen:

¼ A5 = €25,00  per editie

½ A5 =  €40,00 per editie

1 A5   = €80,00  per editie

Sponsoren krijgen op bovenstaande bedragen 20% korting.

Nieuwsbrief

Iedere week geeft Djembé een nieuwsbrief uit waarin zij reclame maakt voor activiteiten die de komende week plaatsvinden. Hierin is het ook mogelijk voor externe partijen om een advertentie te plaatsen voor een specifieke activiteit of algemene reclame.

Daarnaast heeft Djembé een maandelijkse nieuwsbrief waarin de activiteiten van de komende maand zijn weergegeven aan onze leden. Ook in deze nieuwsbrief is ruimte voor extra informatie om organisaties te promoten.

De kosten voor een bericht in onze nieuwsbrief zijn €25 voor een A5 formaat.

Website

Pagina

Op onze website bieden wij aparte pagina’s aan voor onze sponsoren om reclame op te kunnen maken.

Banner

Naast een pagina is het ook mogelijk om een banner te plaatsen op de website. Normaliter vragen wij hier €100,00 voor een kalenderjaar, maar hier kunnen natuurlijk ook afspraken over worden gemaakt. In het geval van een maandelijks of jaarlijks sponsorbedrag is een banner inbegrepen.

Facebook

Bijna dagelijks posten wij berichten op onze Facebook pagina. Deze berichten hebben een bereik van meer dan 5.000 mensen. Voor sponsoren is het mogelijk om zo nu en dan in overleg gebruik te maken van ons sociale media netwerk.

‘t Hok

Djembé heeft op de Uithof een ruimte die wij ’t Hok noemen. Dit is eigenlijk de woonkamer van onze vereniging. Tussen de colleges door komen de leden hier om uit te rusten en gezellig een kopje koffie te drinken. Het is mogelijk voor sponsoren om promotiemateriaal op te hangen in ’t Hok.

Commissies

Djembé heeft verschillende commissies die interesse hebben in een samenwerking. Als u meer wilt weten kunt u op de afkorting van de commissie klikken om er meer over te lezen.

Culinaire Commissie (CuCo)

Duurzaamheidscommissie (DuCo)

Feest Commissie (FeCo)

Goeden Doelen Commissie (GoCo)

Kunst Commissie (KunstCo)

Lezingen & Excursies commissie (LexCo)

Loopbaancommissie (LoCo)

Promotiecommissie (ProCo)

Sport & Spel Commissie (SpoSpeCo)

Opgetrommeld Commissie (Opgetrommeld)

Indien u interesse heeft kunt u contact opnemen met onze commissaris PR (Pr@svdjembe.nl). In overleg met u maken wij een overeenkomst over de prijs.

Wij vragen u al het promotiemateriaal zelf aan te leveren. Wij ontvangen tekst het liefst in plain text (in een Word-bestand). Illustraties graag aanleveren als JPEG-bestand of PSD-bestand.

Betalingen dienen overgemaakt te worden naar IBAN nr.: NL90 TRIO 0390 4843 34 t.n.v. Djembé onder vermelding van de naam van de instantie en de titel van het artikel. Uw artikel zal geplaatst worden wanneer uw betaling is ontvangen.

Studievereniging Djembé behoudt zich het recht om ingediende artikelen te weigeren of na overleg aan te passen.