Studenten hebben het makkelijk, of toch niet?

 

Heb jij ook wel eens het idee dat de hele wereld langs je heen raast of dat je door al je verplichtingen niet meer weet waar jouw prioriteiten liggen?

Stress onder studenten lijkt steeds vaker voor te komen. Studenten herkennen dit niet waardoor zij vaak te laat in actie komen. De studenten van de Universiteitsraad willen samen met TIME OUT! bewustzijn creëren over stress en burn-out zodat er meer open over gesproken kan worden. Hoe herken je een burn-out, hoe voorkom je het en hoe ga je ermee aan de slag?

Wij nodigen jullie allemaal uit om deze bijzondere avond bij te wonen, de discussie te openen en achteraf het evenement af te sluiten onder genot van een gratis borrel.

De planning:

19:45 – 20:30 Inloop met koffie/thee
20:30 – 20:45 Inleidend praatje
20:45 – 22:15 TIME OUT!
22:15 – 22:45 Afkoelen in het TIME OUT! café

TIME OUT! is een theaterdebat, een interactieve muzikale theatervoorstelling over de hobbels op de weg van het leven van een student. TIME OUT! maakt het gesprek los over stress en burn-outs. Als we de cijfers mogen geloven is er sprake van een ware volksepidemie. Maar kloppen de cijfers? En wat is een burn-out eigenlijk? TIME OUT! is bedoeld voor iedereen, maar met name voor studenten en hun opleiders.

Inschrijven via: https://www.formdesk.com/universiteitutrecht/kopie_van_A03_TEMPLATE_STANDAARD50

Vergeet je niet op aanwezig te zetten op facebook: https://www.facebook.com/events/749388135247326/?fref=ts

Geplaatst in Uncategorized.