What’s next?!

EXPLORE YOUR FUTURE @FSW!

Van 8 tot en met 18 mei vindt er voor alle bachelor-, premaster- en masterstudenten van FSW een evenement plaats, gericht op jouw voorbereiding op de arbeidsmarkt.

Samen met de studieverenigingen en Career Services organiseert de faculteit Sociale Wetenschappen een programma van negen dagen vol met activiteiten.
Op drie kerndagen (10, 15 en 18 mei) staan we op de kruising van het Educatorium en het Ruppertgebouw met verschillende inloopactiviteiten, zoals een LinkedIn-fotosessie, CV checks, speedcoaching, een revival van het aloude Levensweg spel gericht op AMO en een speciale variant van “Over de Streep”.

Op 18 mei sluiten we af met het Coach Café in de binnenstad, waar je met 3 alumni-coaches en 6 medestudenten de diepte in duikt om jouw talent, jouw droom en je eerste stap te ontdekken. Er komen maar liefst 15 FSW-alumni met coachingservaring, dus het belooft een bijzondere avond te worden!

Op de overige dagen hebben we een uitgebreid programma samengesteld vanuit de invalshoeken Reflect, Explore & Connect en Get skilled.
Neem een kijkje op de website voor het volledige programma en schrijf je in op interessante workshops, trainingen en lezingen!

Geplaatst in Uncategorized.